Bewustwordingssessie

Loop je vast in je werk of persoonlijke leven? Vaak is het lastig de vinger erop te leggen waar dit precies aan ligt. In een bewustwordingssessie ontdek je direct waar je blokkades zitten en gaat de energie weer stromen, zodat je weer met beide benen stevig op de grond staat. Een sterke transformatie die zorgt voor helderheid, innerlijke rust en inzichten waar je staat en hoe je verder kunt.

Gezichtsbehandeling

Je kunt bij mij terecht voor huidverzorgende en energetische behandelingen.
In een oase van rust, je laten verwennen en aangeraakt worden door ‘gouden handen’. De huid die optimaal verzorgt en behandeld word en tevens zul je een heerlijke moment van ontspanning en innerlijke rust ervaren. Een verzorging op maat, aangepast aan ieder huidtype en behoefte.

Intuïtieve energetische massage

Ervaar je onrust, stress, terugkerende “oude” gewoontes of herhalende patronen.  Een intuïtieve energetische massage ruimt op, maakt schoon laat de energie weer stromen, zorgt voor verandering en verbindt lichaam en geest .

Klankhealing

Een klankhealing geeft diepe ontspanning en laat de energie weer doorstromen. Door te werken in kleine groepjes (maximaal 6 personen) blijft het persoonlijk en ervaar je na afloop meer helderheid, inzicht en inspiratie.

Transformatie dag 1 op 1

Speciaal voor jou alleen.                                           Vertragen – verzachten – verstillen en verwend worden. Dat is wat we doen in een transformatie dag die er volledig op is gericht om jouw energie weer te laten stromen, inzichten, helderheid en rust te krijgen in waar je nu staat en hoe je weer verder kunt.