Kennismakingssessie

Dreig je vast te lopen in je werk of persoonlijke leven? Vaak is het lastig de vinger erop te leggen waar dit precies aan ligt. In een kennismakingssessie ontdek je direct waar je blokkades zitten en gaat de energie weer stromen, zodat je weer met beide benen op de grond staat. Een sterke transformatie die zorgt voor helderheid, innerlijke rust, plezier, vitaliteit, waar je staat en hoe je verder kunt.

Gezichtsbehandeling

Je kunt bij mij terecht voor huidverzorgende en energetische behandelingen.
In een oase van rust, je laten verwennen en aangeraakt worden door ‘gouden handen’. De huid die optimaal verzorgt en behandeld word en tevens zul je een heerlijke moment van ontspanning en innerlijke rust ervaren. Een verzorging op maat, aangepast aan ieder huidtype en behoefte. Via een intake gesprek bekijken we samen wat voor u de gepaste behandeling is voor uw huid.

Intuïtieve energetische massage

Ervaar je onrust, stress of heb je het gevoel uit balans te zijn? Een intuïtieve energetische massage maakt de energie weer vrij en activeert vanzelf jouw zelfherstellend vermogen voor zowel je lichaam, als je geest.

Klankhealing

Een klankhealing geeft diepe ontspanning en laat de energie weer doorstromen. Door te werken in kleine groepjes (maximaal 6 personen) blijft het persoonlijk en ervaar je na afloop meer helderheid, inzicht en inspiratie.

VIP dag met de 3 V’s

Vertragen – verzachten – verstillen. Dat is wat we doen in een exclusieve VIP dag die er volledig op is gericht jouw energie weer te laten stromen en helderheid te krijgen in waar je nu staat en hoe verder voor balans en succes.